Monday, October 27, 2008

italia

jonas med pennen denne gangen. cathrine, som den dårlige eventyreren hun er, har satt seg fast på gardermoen.
klassen har vært i italia siden sist. var en fin tur som byge opp til et utrolig klimaks, nemlig å se Zlatan Ibrahimovic(med strek over den siste c'en)! kampen vi så var inter - anorthosis. som inter til vant 1-0. men det var vel knapt nok kampen vi kom for å se... jeg og cathrine var der for å se verdens beste spiller. zlatan spilte dessverre ikke en av sine beste kamper, men han glimtet av og til med smarte pasninger. drømmen var at han skulle storspille som i kampen før mot roma da han scorte 2. den svenske 27åringen er verdens best betalte spiller. han tjener 292 000kr om dagen. til sammenlikning var gjennomsnittslønnen i norge i 2007, 380 000kr.


Wednesday, October 15, 2008

Fremføring fullført..:-)

Da har jenta tatt ansvar og fremført prosjektet foran HELE (den skumle?) Adventureklasen all by herself - for Jonas endte jo seff ikke opp m å få dårlig samvittighet og komme tilbake neida..

Uansett siden sist har vi hatt 30-minuttersklubben på skolen (også det uten Jonas sånn for øvrig) - og det var virkelig et SLIT å komme seg opp, men vi kom oss alle opp med sterk innsats..!

Idag er det for øvrig landslagskamp på programmet - vi skal oppleve hvor gode Norge virkelig er (dessverre er sannsynligheten for at det e et lag MED Huseklepp minimal ettersom eg har lest i media..) Men gleder oss det gjør vi..!

Skrives..

Friday, October 10, 2008

Blinkskudd






Da kommer bildene som dere sikkert har vente i noe som føles en eviget nemlig; helt siden onsdag..! Jonas fikk klatret opp i treet og det samme fikk undertegnede, og også sikringsarbeidet gikk flott - ingen datt ned..!!


Igår var det for øvrig fotballcup mot Friluftsliv og Ball, og hvem ringere enn selveste Adventure viste sine styrker og vant ALLE 7-mannskampene (jenter like godt som gutter minst..!) Og også i 11'er viste vi styrker..:-)


Idag er dagen for at Jonas VIRKELIG MÅ jobbe - for hvem andre har bestemt seg for å dra hjem til Kragerø helt til ONSDAG!! Og dermed lar stakkars jente måtte fremføre politikk ALENE!! Dere kan jo rett og slett TIPPE!! Så derfor var det på sin plass å legge inn et bilde av Jonas JOBBENDE



Men om jenta klarer det - må dere vente å se, for seff blir det fortalt om på denne fantastiske bloggen..!



Wednesday, October 8, 2008

Tilbake fra høstferie!!

Da va høstferien over - og vi er ENDELIG TILBAKE!Og vi jobber hardt med kurs mot Italia neste søndag:-) Jonas har vært kjempeflink og vært på Kragerø biblotek (!!!) og skaffet 3 bøker om Italia så dette går som det suser..! Etter lønsj er det klart for klatring - bilder ska legges inn senere, dere skal til og med få se jonas JOBBE! Eg sier bare GLED DERE..!!!

Cathrine